Iskanje hostla

D8/4 Kalika Gali,Near Golden Temple, Dashashwamedh, 221001, Varanasi

REZERVIRAJTE TAKOJ
Datum Prihoda     Nočitve

Reviews of Monu Family Paying Guest House

Nice place on Varanasis standards. Nomus son was very friendly and helpful.

Timo, 15 April 13

We really enjoyed our stay and even stayed for another night. The best part of the place is Monu, who will do anything to make you comfortable, answer...

Svenja, 26 March 13

Property Description

Dragi gostje!
To je za vas zahteva, da:
'Prepričati se morate, da boste se nahajajo na dan, ko ste jih rezervirali hostelu AS smo zelo majhna in le 5 sob, zato poskrbite, da ste definitivno bo, da ostanete na dan, ko ste jih rezervirali hostelu AS Nekateri ljudje BOOK OUR HOSTEL vendar ne pride in trpimo velika izguba Ali celo PHONE ZDA za boljše obveščanje. Obiščite našo spletno stran za podrobnosti.

'Da bi prihranili čas za visoko pogon, smo proračun Gostišče, zato je z obžalovanjem, da ne more zagotoviti visoke standarde velikih obratov. Smo majhna in prijetna, smo dobra družba ... vendar smo dont imajo bazen! '.

Spomeniku Družinska Plačilni Guest House je družinsko gostišče, kjer se počutite veliko varno in res uživajte v času, ko boste ostali s tem family.It je zelo čisto in sobe so s priloženo kopel, zahodni Loos, toplo in hladno prho, s ločenih gejzir v vsaki kopalnici in barvita.

Glasba in jezikovni tečaji:
Kot je poučevanje je naša družinska tradicija, zato nudimo glasbo pouku Sitar, table, flavta, harmonij, flavto, itd, in s tem nudimo tudi Hindijščina jezika in kuharske tečaje v našem house.If imate dan ali dva, prosim, ne Ne pozabi, da so se nekatere kulturne izkušnje z nami.

Hindi, sanskrtu ....... Kulinarika ......... Ladies Salonska

Nudimo Jezikovni tečaji za hindi in sanskrta, v katerem smo poučujejo govorjenje, pisanje, branje, prevajanje, slovnica in besednjakov

Nudimo kuharskih tečajev, kot so indijski jedi, Thalis itd

Nudimo indijski thali družine domače zakaj šele Rs 60, s chapatis, riž, zelenjava, kumarice, dal, solata itd

Imamo Ladies Salonska, kjer lahko dobite --- Henna Tattoos, Henna na dlake, roke in noge, lase Barve, Wax, beljenje, pedikura in manikura, telesa in masaža glave, Hair potaknjenci, obraz itd

Smo dobili streho, kjer lahko, če greš zvečer in so skodelico čaja v zasebnosti.

Ponudba Objekta

• !!INTERNET!!