Iskanje hostla

263 Lavender Street, 338795, Singapore

REZERVIRAJTE TAKOJ
Datum Prihoda     Nočitve

Reviews of Moni Gallery Hostel

It's a nice and affordable hostel. Near food court, mustafa and MRT.

Tiky, 5 April 13

Decent hostel. Hard to sleep because of blue light in the ceiling and uncomfortable beds.

Martine Minge, 9 March 13

Property Description

Moni Gallery Hostel ponuja več kot samo nastanitev. Če iščete ostati na edinstven in umetniško okolje, zagotovo Moni Gallery Hostel je vaša najboljša izbira! Bodite pripravljeni, da objemu mirno in navdih, ki jih nam. Imamo široko paleto originalne slike in kipi v skladišču za vas v naši galeriji hostel art. Pozdravljamo vse potnike, turiste, ljubitelje umetnosti, umetniki, da ostanejo pri nas, tudi če niste nagnjeni art. Vi ste popolnoma dobrodošli tukaj. Če ste v iskanju novih izkušenj, ki si nikoli ni imel prej, potem smo za vas. Na Hostel Moni Gallery, lahko dobite za spoznavanje ljudi iz mnogih držav, v katerih bi lahko učijo in delite svoje izkušnje med seboj. Brez težav in sproščeno bivanje so tisto, kar boste dobili v Galeriji Hostel Moni. Naša umetniška dela bi bilo dobro govoriti-točka med vami in drugimi potniki ostal tukaj. Celotno mesto je zelo dobro zasnovo z veliko udobno območja, nebom shrambo in veliko območje okoli družijo.

Ponudba Objekta

• !!INTERNET!!