Iskanje hostla

Datum Prihoda     Nočitve

Property Description

Hoscar Winner

***ZAŠTO HIPPO HOSTEL? ***

Mi smo od strane naših gostiju iz hostel sveta (Hostel Wolrd) prethodne tri godine (2008., 2009. i 2010.) izglasani za najbolji hostel u Crnoj Gori, a nedavno smo otvorili naša vrata za letnju sezonu 2011. godine.

U cenu smeštaja je uključen:
-Doručak
-Turistička taxa
-Internet i WI-FI
-Čaj i kafa tokom celog dana
-Peškiri za plažu
-Ormarići sa ključem
-Piće dobrodošlice: sveža limunada

Turistička taksa iznosi dnevno 1eur po osobi i obavezna je po zakonu Crne Gore. U mnogim smeštajnim jedinicama u Crnoj Gori se ova taksa plaća zasebno dok je mi uključujemo u cenu smeštaja, tako da nemate dodatne troškove smeštaja.

Dvorište sa velikom zelenom baštom, prostorom za roštilj i niskim sedenjem u prirodnom okriženju, kao i zasebna TV soba koja se u bašti nalazi, čini srce našeg hostela.

Ove godine smo postavili interesantno baštansko osvetljenje, koje naglašava lepotu bašte i čini ugođaj jos većim.
Ne samo da možete koristiti u bilo kom momentu našu kompletno opremljenu kuhinju, nego se možete poslužiti i najrazličitijim začinima iz različitih krajeva sveta. Dakle, ukolko uživate u pripremanju i ukusu ljutog karija , raznovrsnog povrća ili roštilja, sada je vaša šansa.

Mi vam nudimo oazu u Budvi gde se možete opustiti uživajući našu veliku zelenu baštu u vrelim letnjim danima koja je udaljena 400 m od Slovenske plaže. U večernjim satima naši gosti radosno raspaljuju roštilj u delu bašte za njega predviđen ili pak odlučuju da ostanu u prirodnom etno ambijentu bašte pre negoli se upute ka nekom od plažnih barova Budve ili ka centru starog grada i njegovom noćnom životu.

*** NAŠA LOKACIJA****

Ne nalazimo se nadomak autobuske stanice, starog grada ili plaže, ali prirodno okruženje je naša karakteristika, dok je lokacija našeg hostela u bloku udaljenom od glasne promenade i galame koju sezona donosi. Naši mnogobrojni gosti su u Hippo hostelu pronašli opuštajuću atmosferu kakvu su prilikom putovanja i tražili i zbog toga su ostali sa nama duži vremenski period.

Doslovce 10 metara od ulaza u hostel se nalazi Mini Market koji ostaje otvoren do kasno u noć i prodaje jeftino pivo i pristojno vino za €3 po boci.

DOLAZAK HODOM: Ako ste u mogućnosti molimo vas da odštampate mapu ili uputstvo kako doći do nas - jer će vam biti potrebni! Mi smo udaljeni 20 min hoda od autobuske stanice, a ukoliko pratite mapu vrlo ćete nas lako naci.

TAXI: Cena taksija je €2.50 u najvećem delu godine i €3 u toku sezone. Pobrinite se da početna cena taksija bude €1.

*** BESPLATAN DORUČAK ***

Umesto kupovine sopstvenih namirnica iz prodavnice ili restorana za doručak, koji u toku sezone mogu biti skupi, mi vam obezbeđujemo doručak.

Doručak uključuje čaj, kafu, cornflakes, đem, euro krem, hleb, jaja, i testo za palačinke. Gosti mogu pripremati jaja ili palačinke kako preferiraju.Doručak je postavljen od 8h do podneva, tako da nema potrebe za ranijim ustajanjem .

*** OSTALO ***
-topli tuš tokom celog dana
-mi imamo veliku TV sobu sa mnogo filmova i serija
-mašinsko pranje odeće je moguće
-besplatni čisti peškiri za plažu i tuširanje
-čista posteljina