Iskanje hostla

IV Proletarska, 37, 85310, Budva

REZERVIRAJTE TAKOJ
Datum Prihoda     Nočitve

Reviews of Hippo Hostel

The pictures dont show how good it is. The people of the reception really nice!

diego, 3 Maj 12

Surely one of the best hostels I've ever stayed at! Staff is super nice and will go out of their ways to help you out and make sure you'll have great ...

Sven, 30 April 12

Property Description

Hoscar Winner

***ZAŠTO HIPPO HOSTEL? ***

Mi smo od strane naših gostiju iz hostel sveta (Hostel Wolrd) prethodne tri godine (2008., 2009. i 2010.) izglasani za najbolji hostel u Crnoj Gori, a nedavno smo otvorili naša vrata za letnju sezonu 2011. godine.

U cenu smeštaja je uključen:
-Doručak
-Turistička taxa
-Internet i WI-FI
-Čaj i kafa tokom celog dana
-Peškiri za plažu
-Ormarići sa ključem
-Piće dobrodošlice: sveža limunada

Turistička taksa iznosi dnevno 1eur po osobi i obavezna je po zakonu Crne Gore. U mnogim smeštajnim jedinicama u Crnoj Gori se ova taksa plaća zasebno dok je mi uključujemo u cenu smeštaja, tako da nemate dodatne troškove smeštaja.

Dvorište sa velikom zelenom baštom, prostorom za roštilj i niskim sedenjem u prirodnom okriženju, kao i zasebna TV soba koja se u bašti nalazi, čini srce našeg hostela.

Ove godine smo postavili interesantno baštansko osvetljenje, koje naglašava lepotu bašte i čini ugođaj jos većim.
Ne samo da možete koristiti u bilo kom momentu našu kompletno opremljenu kuhinju, nego se možete poslužiti i najrazličitijim začinima iz različitih krajeva sveta. Dakle, ukolko uživate u pripremanju i ukusu ljutog karija , raznovrsnog povrća ili roštilja, sada je vaša šansa.

Mi vam nudimo oazu u Budvi gde se možete opustiti uživajući našu veliku zelenu baštu u vrelim letnjim danima koja je udaljena 400 m od Slovenske plaže. U večernjim satima naši gosti radosno raspaljuju roštilj u delu bašte za njega predviđen ili pak odlučuju da ostanu u prirodnom etno ambijentu bašte pre negoli se upute ka nekom od plažnih barova Budve ili ka centru starog grada i njegovom noćnom životu.

*** NAŠA LOKACIJA****

Ne nalazimo se nadomak autobuske stanice, starog grada ili plaže, ali prirodno okruženje je naša karakteristika, dok je lokacija našeg hostela u bloku udaljenom od glasne promenade i galame koju sezona donosi. Naši mnogobrojni gosti su u Hippo hostelu pronašli opuštajuću atmosferu kakvu su prilikom putovanja i tražili i zbog toga su ostali sa nama duži vremenski period.

Doslovce 10 metara od ulaza u hostel se nalazi Mini Market koji ostaje otvoren do kasno u noć i prodaje jeftino pivo i pristojno vino za €3 po boci.

DOLAZAK HODOM: Ako ste u mogućnosti molimo vas da odštampate mapu ili uputstvo kako doći do nas - jer će vam biti potrebni! Mi smo udaljeni 20 min hoda od autobuske stanice, a ukoliko pratite mapu vrlo ćete nas lako naci.

TAXI: Cena taksija je €2.50 u najvećem delu godine i €3 u toku sezone. Pobrinite se da početna cena taksija bude €1.

*** BESPLATAN DORUČAK ***

Umesto kupovine sopstvenih namirnica iz prodavnice ili restorana za doručak, koji u toku sezone mogu biti skupi, mi vam obezbeđujemo doručak.

Doručak uključuje čaj, kafu, cornflakes, đem, euro krem, hleb, jaja, i testo za palačinke. Gosti mogu pripremati jaja ili palačinke kako preferiraju.Doručak je postavljen od 8h do podneva, tako da nema potrebe za ranijim ustajanjem .

*** OSTALO ***
-topli tuš tokom celog dana
-mi imamo veliku TV sobu sa mnogo filmova i serija
-mašinsko pranje odeće je moguće
-besplatni čisti peškiri za plažu i tuširanje
-čista posteljina
Ocena: 92%