Iskanje hostla

V.Kychera 5, ap.2, 99011, Sevastopol

REZERVIRAJTE TAKOJ
Datum Prihoda     Nočitve

Reviews of Funny Dolphin Hostel

Прекрасный хостел, я очень доволен, что в нем остановился. Прекрасные владельцы, уÐ...

Nikita, 10 Maj 13

I enjoyed my stay a lot, hostel is perfectly located and the owner just know how to welcome people, in the purest soviet traditions

Maxime, 8 Maj 13

Property Description

Smešno Dolphin Hostel je le Hostel v Sevastopol ...... FUNNNYYYY DOLPHINNNNNN .....
Mi lahko napišete tukaj almoust knjigo o tem, kako smo dobri, vendar ne bomo za to, da tu je le kratek seznam dejstev o nas in naš dom:

-Smo se nahajajo v zgodovinskem središču mesta Sevastopol.

-Smo edini ponudbo proračuna acommodation v Sevastopol.

- Naše osebje govori tudi potoval popoln angleški, ruski, ukrajinski in francoskega jezika in mi neprestano učenje novih jezikov.

- Imamo 5 posteljo mešani domu in zasebnih dvoposteljna soba z lastno TV, klimatska naprava in garderobo.

- Imamo spacy polno opremljeno kuhinjo z vsemi necessarities za kuhanje.

- Organiziramo izlete najboljši med vsemi hoteli v Ukrajini, pri čemer vas, da Balaklava osnove Submarine, krimsko in World War II odkrivanje ture, Yalta in Bachisaray dan ture. Vsi naši izleti so Backpacker ceno, kar pomeni, da so res poceni.

- Lahko pomagamo tudi vam v nakup železniške in avtobusne vozovnice za svoje izlete v Yalta, Simferopol, Kijev, Lvov, Moskva, Turčiji in na drugih mestih.

- Člani našega osebja ex turističnih vodičev, zato s plačilom ležišče cena v hostelu dobite zajamčene info iz turističnega vodiča, ki zaračunava 50 dolarjev za informacije dobite brezplačno, isnt to dober posel? :-)

- Smo v neverjetni lokaciji. 2 min hoje do Nachimov in Lazarev kvadrat, kjer večina klubih in barih so. 1 min. sprehod je najbližji policijski postaji in bolnišnice. 1 min. je največji v spominek Sevastopol trgu supermarket, 5 min. sprehod do Panorama in Black videli flote muzej.

- Mi guarnatee vas pozdravljam in dobro najboljše poznavanje področja, ki jih naši sodelavci.

'Prvi nasvet lokalnega hostel lastnikov Manita in Yuri je moje bivanje cenejše in lepše, hostel je bil sam velik, kot tudi, nove opremljene, čiste in spacy, vsekakor priporočljivo' Derek, Nizozemska

WE ARE NEODVISNA HOSTEL, vendar smo PARTNERJI ...

Ali boste v Moskvo po Sevastopol? Priporočamo vam, Buddy Bear Hostel Moskvi, ki se nahaja desno v centru mesta Moskve in ponudb proračuna acommodation od 9 €.
Buddy Bear Hostel Moskva-'5 zvezdicami hotel storitve in opremo za dom ceno'.

Ponudba Objekta

• !!INTERNET!!